top of page

BEOORDELINGEN

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb een speciaal een schilderij laten maken in de kleuren van mijn huis, maar wat is dat mooi uitgepakt zeg!! Ik ben echt super blij met het eindresultaat. En wat een fijn contact ook met deze lieve dame. Al met al, een aanrader voor iedereen!!

Michel Oostendorp

Helemaal blij met mijn schilderij gemaakt door Astrid. Zeer snelle en vriendelijke communicatie. Ze denkt echt met je mee, wat past bij je interieur qua kleuren en ze geeft er vervolgens helemaal een eigen draai aan. Ik heb gekozen voor een groot doek met 3 van mijn muzikale helden, Dolly Parton, Willie Nelson en Courtney Marie Andrews en deze hangt nu prachtig boven onze dressoir in de woonkamer. Een prachtig kleurrijk kunstwerk gemaakt door Astrid mag zeker niet ontbreken aan je interieur!

Nolie Groothof

"Schilderij laten maken door Assepoesart. Ze dacht mee, was erg enthousiast en verraste ons positief! Communicatie was ook top en afspraken werden keurig nagekomen. Erg tevreden met het eindresultaat!"

Buuut Marketing

"Ontzettend blij met mijn Thé Lau schilderij. Astrid maakte dit schilderij op aanvraag en gaf mij volledig de mogelijkheid om mee te denken in het creatieve proces. Snelle en vriendelijke communicatie. Ik raad het zeker aan om een schilderij aan te schaffen van Assepoesart! Dan heb je een uniek en bijzonder kunstwerk in huis"

Alexander Burger

"Drie schilderijen gekocht waar ik superblij mee ben. 1 van Marilyn Monroe 1 van rory Gallagher 1 van Billie Eilish. Ga zo door je levert mooi werk."

Guus Moleman

"Tijd geleden een schilderij van der gekocht van Nipsey Hussle, op verzoek. Aangekomen, super verpakt.. en onwijs blij mee. Dankjewel, super gedaan.

Volg haar op Insta"

Cas Nijhuis

"Ik heb diverse dingen van Astrid in huis hangen en het ziet er prachtig uit. Erg goed contact bij het bestellen en snel geleverd met een echtheid certificaat. Helemaal goed."

 

Niels Graumans

"De perfecte touch aan mijn woonkamer, snelle en vriendelijke service."

Bryan Montero

FEEDBACK TOEVOEGEN

Hoe was uw ervaring?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

GET IN TOUCH

I'd love to hear from you

  • Instagram
bottom of page