top of page

BEOORDELINGEN

Wat mijn klanten zeggen

"Drie schilderijen gekocht waar ik superblij mee ben. 1 van Marilyn Monroe 1 van rory Gallagher 1 van Billie Eilish. Ga zo door je levert mooi werk."

Guus Moleman

"Tijd geleden een schilderij van der gekocht van Nipsey Hussle, op verzoek. Aangekomen, super verpakt.. en onwijs blij mee. Dankjewel, super gedaan.

Volg haar op Insta"

Cas Nijhuis

"Schilderij laten maken door Assepoesart. Ze dacht mee, was erg enthousiast en verraste ons positief! Communicatie was ook top en afspraken werden keurig nagekomen. Erg tevreden met het eindresultaat!"

Buuut Marketing

"De perfecte touch aan mijn woonkamer, snelle en vriendelijke service."

Bryan Montero

"Ontzettend blij met mijn Thé Lau schilderij. Astrid maakte dit schilderij op aanvraag en gaf mij volledig de mogelijkheid om mee te denken in het creatieve proces. Snelle en vriendelijke communicatie. Ik raad het zeker aan om een schilderij aan te schaffen van Assepoesart! Dan heb je een uniek en bijzonder kunstwerk in huis"

Alexander Burger

"Ik heb diverse dingen van Astrid in huis hangen en het ziet er prachtig uit. Erg goed contact bij het bestellen en snel geleverd met een echtheid certificaat. Helemaal goed."

 

Niels Graumans

FEEDBACK TOEVOEGEN

Hoe was uw ervaring?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

GET IN TOUCH

I'd love to hear from you

  • Instagram
bottom of page